Strona Główna ˇ Forum ˇ Linki ˇ Kategorie Newsów ˇ Regulamin forumSobota, Wrzesień 11, 2010
Nawigacja
Menu
  Strona Główna
  Osiągnięcia
  Biografia
  Kategorie Newsów
  Forum
  Regulamin forum
  Linki
  Kontakt
  Galeria zdjęć

Statystyki 2010
  Liga Polska
  Liga Szwedzka
  Statystyka klubowa

Statystyki - 2009
  Liga Polska
  Liga Szwedzka

Statystyki - 2008
  Liga Polska
  Liga Szwedzka

Statystyki - 2007
  Liga Polska
  Liga Szwedzka
  Grand Prix
  Statystyki mistrzów

Jaguś Team
  Skład redakcyjny

Użytkownicy
Gości Online: 6
Brak Kibiców Online

Zarejestrowanych: 515
Najnowszy Kibic: you
Najaktywniejsi
Na miejscu 1 jest:
moohomor

Punktacja:
Ogólne: 4594
Bonusy: 0
Kary: 0

2) ale_wino (2546 pkt.)
3) kowal (1682 pkt.)
4) harczek (1092 pkt.)
5) skorpion76 (689 pkt.)
6) wac92 (574 pkt.)
7) WAVER (523 pkt.)
8) miki (517 pkt.)
9) Nicram (390 pkt.)
10) zonk1 (370 pkt.)

Mój Sponsor

Firma Komputerowa OMEGA

Zobacz Temat
Wiesław Jaguś - Oficjalny Serwis | Wiesław Jaguś | Ogólne
Strona 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Autor Drużynowy Puchar Świata 2007
kowal
Użytkownik

Dodane dnia 01-07-2007 09:44
Pomimo iż Wiesław nie startuje w eliminacjach do finału DPŚ to na prośbę forumowiczów rozpoczynam wątek związany z tym turniejem.
Jak sądzicie:
1. Czy dobrze, że trener Cieślak poo konsultacji z Jagodą nie powołał go do kadry?2. Czy Polski zespół awansuje do finału bezpośrednio z eliminacji czy będzie musiał wystartować w barażu?
3. Czy przy awansie do finału Polaków stać na medal?

pozdrawiam
Coval

Edytowane przez kowal dnia 01-07-2007 10:06
7632893 www.speedway.hg.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Drużynowy Puchar Świata 2007
moohomor
Moderator

Dodane dnia 01-07-2007 10:19
Jęsli była konsultacja, to jak najbardziej słuszna decuzja. Jagoda nie jest w optymalnej formie i na pewno lepiej, że nie będzie dodatkowo obciążony psychicznie za wynik drużyny.
A co do występu Polaków to mimo wszystko myślę, że może być baraż.

15728004 http://moohomor.ovh.org Wyślij Prywatną Wiadomość
harczek
Użytkownik

Dodane dnia 01-07-2007 11:53
mysle ze trener cieslak tak jak wczoraj wypowiadal sie w studio C+ dobrze zrobil nie powolujac jagody do druzyny narodowej wszyscy widzielismy wczoraj w cardiff w jakiej dyspozycji po kontuzji jest wiechu.
Polski zespol bedzie chcial wejsc bez barazu ale czy im sie to uda za przeciwnikow maja jesli sie nie myle (jesli tak to poprawcie) dunczykow i australijczykow wiec widze ich raczej w barazu. a jezeli juz awansuja do finalu jestem w 100% pewny medalu w koncu beda jezdzic w lesznie
tylko z jakiego kruszcu tego nie wiem wypowiem sie na ten temat przed samymi zawodami
7921121 Wyślij Prywatną Wiadomość
kowal
Użytkownik

Dodane dnia 01-07-2007 18:13
A ja sobie myślę, że Wiechu przed GP w Anglii, sam siebie oszukiwał że jest dobrze. Wiedział jednak że stracił formę i musi ją odbudować, dlatego w rozmowie z Cieślakiem sugerował żeby go nie brał do kadry.
Pewnie gdyby Cieślak sie uparł i wstawił Wiecha do składu ten by nie odmówił, bo reprezentowania kraju sie nie odmawia, ale jak miał być skutek taki jak w GP, to ja gratuluję Wiesławowi samokrytyki, bo niewielu ma śmiałość przyznać się do swoich słabości.

pozdrawiam
Coval
zaba
Redaktor

Dodane dnia 01-07-2007 19:21
Ja mysle ze nie powolanie Wiecha jest dobrym posunieciem. Wiesiek powinien dojsc do siebie po kontuzji i ewentualnie powrocic do kadry na baraze. No wlasnie baraze gdyz uwazam ze nie mamy szans na bezposredni awans. Dunczycy sa piekielnie silni poza tym beda u siebie. Australia tez jest silniejsa niz rok temu. Jesli awansujemy do finalu to mysle ze mamy szanse na medal jednak o zloto bedzie piekielnie trudno.

Chcesz się dowiedzieć co to jest honor lojalność i oddanie kibicom ? Spytaj Wiesława Jagusia
Wyślij Prywatną Wiadomość
moohomor
Moderator

Dodane dnia 02-07-2007 16:05
Życzę Polakom jak najlepiej. Jednak teraz zaczynam się obawiać o baraż. W finale raczej nie upatruję pozycji medalowej.
Nie to, że nie wierzę w "orła białego", ale realnie oceniam nasze szanse.

kowal
Użytkownik

Dodane dnia 02-07-2007 18:18
A ja o baraż sie nie boję, ale o wyjście z niego
Bo finał zapowiada sie bez Polaków.
Czego leszczynianom nie życzę, bo lubię byki (poza Kasprzakami)

pozdrawiam
Coval
moohomor
Moderator

Dodane dnia 02-07-2007 18:26
coval napisał/a:
(poza Kasprzakami)

Wszystkymy smiley ?

Patryk
Redaktor

Dodane dnia 02-07-2007 18:49
moim zdaniem dobrze zrobił ze nie powołał wiecha on by sie tam tylko męczył ,a tak odpocznie psychicznie i popracuje nad odbudowaniem świetnej formy sprzed wypadku ...

myślę ze Polacy poradzą sobie z Australijczykami i dunczykami i sadze ze medal jest w zasięgu reki ...

Klik.

Edytowane przez kowal dnia 02-07-2007 19:07
8630454 www.picasaweb.google.pl/zdjeciazuzel Wyślij Prywatną Wiadomość
Mon
Użytkownik

Dodane dnia 02-07-2007 22:48
Jeśli Wiesiu sam stwierdził, że nie da rady, to decyzję uważam za słuszną.

Ja osobiście również nie przepadam za Kasprzakami i za Balińskim jeszcze....

Pozdroo.
644049 Wyślij Prywatną Wiadomość
zonk1
Użytkownik

Dodane dnia 03-07-2007 13:03
moohomor napisał/a:
coval napisał/a:
(poza Kasprzakami)

Wszystkymy smiley ?

Ja tylko za tymi 2-ma ktorzy sa kreowani na nie wiadomo jakie gwiazdy polskiego zuzla.

A co do tematu, to uwazam, ze dobrze iz Wiesiek nie pojedzie. Pojechalby slabo, a wtedy wiekszosc by mowila:
"Przegralismy przez Jagusia, w ogole nie walczyl, tak sie wszyscy zachwycali w lonigo a teraz dupa, itd itp...."
Ot, takich dzis mamy kibicow.
moohomor
Moderator

Dodane dnia 03-07-2007 16:15
A ja tam wielu żużlowców nie lubię, ale jak dla Polski punkty zdobywać będą i to ze skutkiem pozytywnym czy negatywnym to i tak kciuki będę trzymał.

I nawet jak np. Kasprzak zrobłbyi same zera to nie będę wieszał na nim psów, bo każdemu może się przytrafić słaby dzień. I to SWC.

Patryk
Redaktor

Dodane dnia 03-07-2007 23:21
Niech tylko godnie reprezentuja polske a bedzie dobrze ...

Klik.
8630454 www.picasaweb.google.pl/zdjeciazuzel Wyślij Prywatną Wiadomość
zonk1
Użytkownik

Dodane dnia 04-07-2007 00:07
moohomor napisał/a:

I nawet jak np. Kasprzak zrobłbyi same zera to nie będę wieszał na nim psów, bo każdemu może się przytrafić słaby dzień. I to SWC.

A ja tak, bo chlopak wcale wiele nie potrafi, nie jest jakims wybitnym talentem, ale jest przez wszystkich kreowany na nie wiadomo jak wspanialego zawodnika.
harczek
Użytkownik

Dodane dnia 04-07-2007 00:14
koledzy ja sadze ze kasprzak jak zrobi same zera to nie mozna go od razu skreslic przeciez baraz i final bedzie sie odbywal w lesznie a to jest tor na ktorym chlopak sie wychowal i wtedy moze sie przydac druzynie ale nie sadze zeby w vojens dal plame bedzie punktowal moze i niektorych zaskoczy
zaba
Redaktor

Dodane dnia 04-07-2007 08:12
harczek napisał/a:
koledzy ja sadze ze kasprzak jak zrobi same zera to nie mozna go od razu skreslic

A widzisz a byli tacy którzy od razu chcieli skreślić Wieśka po pięciu zerach w Cardiff.

Chcesz się dowiedzieć co to jest honor lojalność i oddanie kibicom ? Spytaj Wiesława Jagusia
harczek
Użytkownik

Dodane dnia 04-07-2007 09:49
no moze i byli tacy ale ja do nich napewno nie nalezalem jestem obiektywnym kibicem (przynajmniej tak mi sie wydaje) i nie skreslam zawodnika po jednym nieudanym starcie jedynym zawodnikem ktory jest u mnie przegrany jest protasiewicz tyle mial szans w GP a tak jak z nich korzystal to sie wole nie wypowiadac oby tylko wiesiu nie wpadl w tendencja liga dobrze SGP dno tak jak to mial protas
moohomor
Moderator

Dodane dnia 04-07-2007 15:44
Nie sądzę, żeby Wiechu wpadł w taki cykl. To jest zawodnik umotywowany psychicznie. I raczej ten sam poziom będzie prezentował i w ligach i w SGP.
Chociaż dla mnie najważniejsza była, jest i będzie liga polska.

harczek
Użytkownik

Dodane dnia 04-07-2007 22:31
wiesz liga polska jest chyba najwazniejsza dla kazdego polskiego kibica na zawody ligowe zawsze przychodzi wiecej kibicow niz na memorialy ktore maja swietna obsade ale ja po prostu tesknie za polakiem wygrywajacym w GP ktory stanie na podium i bedzie lal szampanem juz mam dosc zachwycania sie walecznoscia Harrisa, spokojem Hancocka i szarzami Pedersena
moohomor
Moderator

Dodane dnia 05-07-2007 14:46
To wydaje mi się, że długo jeszcze poczekasz. Bo z całym szacunkiem do wszystkich polskich żużlowców (włącznie z Wiechem smiley ) nie ma w Polsce takiego zawodnika, który by postawił kropkę nad "i". Chociaż bardzo blisko tego był Gollob, ale nie dame mu było zdobyć mistrza świata.

Strona 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Skocz do Forum:
Copyright © 2006r